Behind the scenes på min nye musikkvideo!!

God natt, mine gode folk!

Jeg føler meg som en superblogger som slenger ut TO innlegg iløpet av en halvtime, meeeeen sånn er det når man har så jækla mye på hjertet!:)

Denne posten vil i motsetning til den første posten handle om mine sologreier, nærmere bestemt musikkvideoen til min kommende single "Retur (feat. Julie Robbestad)"!
Noen releasedato er enda ikke blitt fastsatt siden vi har noen flere shoots å gjøre før min del av jobben er ferdig. Men vi håper å kunne dele den med dere før 2011 er omme:)

Videoen er som dere kan se satt til en ganske mørk setting, og var helt JÆVELIG å spille inn, da jeg var gjennomvåt i 8timer i strekk en kjølig novemberdag på majorstua. Alle outfits i videoen er dessuten levert/sponset av "Johnny Leave Home"!

Selve musikkvideoen er regissert, filmet, klippet og produsert av Henrik Efskin og Stig Zerener Haugnæss som er mest kjent for National Rap Cypher 2011 og Quick & Omer Bhatti - The drill.Her er ihvertfall Behind The Scenes pt.1, som er filmet av Lopez og klippet av meg og Lopez!

 
  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Jeg er en Oslobasert, norskspråklig rap-artist ved navn Peders, signert til Melogic Music. Denne siden vil inneholde nyheter om meg og mitt, samt publisering av låter og videoer!

MENY


Startside
Lik meg på Facebook?
Bli venn
Kontakt/Booking

ARKIVNovember 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

KATEGORIERBlogg
FreeDownloadRemix
Mixtapes
Musikk
Musikk til salgs
Musikkvideo

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no


hits