Behind the scenes på min nye musikkvideo!!

God natt, mine gode folk!

Jeg føler meg som en superblogger som slenger ut TO innlegg iløpet av en halvtime, meeeeen sånn er det når man har så jækla mye på hjertet!:)

Denne posten vil i motsetning til den første posten handle om mine sologreier, nærmere bestemt musikkvideoen til min kommende single "Retur (feat. Julie Robbestad)"!
Noen releasedato er enda ikke blitt fastsatt siden vi har noen flere shoots å gjøre før min del av jobben er ferdig. Men vi håper å kunne dele den med dere før 2011 er omme:)

Videoen er som dere kan se satt til en ganske mørk setting, og var helt JÆVELIG å spille inn, da jeg var gjennomvåt i 8timer i strekk en kjølig novemberdag på majorstua. Alle outfits i videoen er dessuten levert/sponset av "Johnny Leave Home"!

Selve musikkvideoen er regissert, filmet, klippet og produsert av Henrik Efskin og Stig Zerener Haugnæss som er mest kjent for National Rap Cypher 2011 og Quick & Omer Bhatti - The drill.Her er ihvertfall Behind The Scenes pt.1, som er filmet av Lopez og klippet av meg og Lopez!

 Public service announcement!

Yo, Peepz! Veldig lang tid, no see!

Her er ihvertfall en liten update på hva som skjer om dagen! Check it AWT!

 

 

Rob Banks & Egil Ellevill - MegaMixtape

Jaja...

 Føler at jeg blogger/poster mindre og mindre om mine egene greier, men det er av så enkle grunner som at ting faktisk er i produksjon og kommer når jeg føler folk er klare.

Over til mer interessante saker: Den norsk/skottske rapperen Rob Banks er for tiden aktuell med en bangin mixtape i regi av Bankrupt-produsenten Egil Ellevill! Mixtape-vidunderet har fått det klassiske og universale navnet

"MegaMixtape", og inneholder gjesteopptredener fra bl.a Flame, Bankmenn, Area, Phil T. Rich, Lopez m.fler.

Her er en gatevideo laget til låta "Ain't No Stoppin"

 

Hør alle låtene ved å trykke på bildet.

  

For dere som har fulgt med på mine saker burde Ellevill være en kjent sak etter å ha levert et heftish vers til "Tarræsammen"(fra UnoLatoPoetIkon-tapen).
Rob Banks blir imidlertid å høre på den kommende EP'n til meg og Lopez.

Di3 - Ha'kke Tid feat. Pumba & Castor P (Offisiell Musikkvideo)

HEYHEY!

Nå lamberseter-rapperne Mitch aka. Mikkel Rev og El Kilo i rapgruppa Di3 troppa opp med ny banger med tilhørende musikkvideo.

Med på låta, ved navn "Ha'kke Tid", har de dratt med seg holmlia-legenden Pumba og norges mest populære svenske; Castor P.
Den mørke, men samtidig freshe musikkvidoen er regissert av Christian Bastiansen og kan sjekkes ut under!

 

Se heller ikke bort fra et lite sammarbeid mellom meg og Mitch i fremtiden!

Time for some Affection!

Hey hey hallo, lesere!

Nå er det en god stund siden jeg sist skrev noe som helst på denne bloggen. Grunnen er at jeg ikke har funndt noe som var verdt å blogge om før NÅ.

My man og musikalske geni Marcus Only har slått seg sammen det etablerte stjerneskuddet Dreamon og melket fram et fyrverkerkeri av en mixtape: Affection

Last ned vidunderet som inneholder musikalske bidrag fra Adam Tensta, A-Lee, Dida, Beyond51, Blunder, Sino, Statik Music ++, ved å trykke på bildet/albumcoveret under!

Marcus Only & Dreamon - Affection(Mixtape)

SNEAKERFREAKED OUT TODAY!

Jeg vet at jeg har sagt denne bloggen hovedsaklig skal omhandle musikk, og at i dag lovet jeg egentlig å gi dere en del to av "Musikkåret 2010". Sånn blir det dog ikke. Jeg har nemlig sittet i godstolen i hele dag og hatt kvalitetstid med kjærligheten min; SNEAKERS!

Yes, people. Jeg er sneakerfreak som så mange andre hip hopere, og har brukt de siste tre timene på å vaske, pusse og shine NIKEdelen av samlingen min, imens jeg har hørt på kvalitetsmusikk fra det norske stjerneskuddet Dreamon(Sjekk han ut!).

Min lifesaver i tunge stunder med møkkete sneaks.

Sånn ble resultatene. HAPPI!:)Det var en liten update på mitt innholdsrike liv. Ha en fortsatt fin kveld!
Og husk: å sniffe løsemiddel ække fett!

-PedersDuVeit

Musikkåret 2010 - Del 1 (Veteranene er tilbake)

Hey alle blogglesere!

Nå har jeg endelig summet meg til å gjøre et lite innlegg om musikkåret 2010, hiphop-vise...

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lil Wayne

 Jeg starter med rapgamets selvutnevne Best Rapper Alive. Som mange(men ikke alle) har fått med seg brukte Lil Wayne det 8mnds lange tidsrommet mellom mars og november 2010 bak lås og slå i New York, siktet og dømt for å besitte et ladet håndvåpen på turnebussen.
Dette har på INGEN måte sakket ned den hardarbeidene artistens karriere. Han har; hold dere fast; sluppet én offisiell mixtape, flere uoffisielle mixtapes, utallige musikkvideoer, samt gjestet flere singler(bl.a Drakes "Miss Me" og Eminems "No Love", begge med video). Han er også hovedmannen bak Young Moneysinglene "BedRock" og "Roger That" fra albumet "We Are Young Money".
For å toppe det hele ga han ut førstesingelen til høyt forventete "Carter IV"; "Six Foot, Seven Foot" med Cory Gunz.

Young Money - Bed  Rock 

 

 Young Money - Roger That

Link til Lil Wayne feat. Cory Gunz - 6" 7"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eminem

Eminem. Kanskje den mest omtalte hvite rapperen vender tilbake sterkere enn noensinne med albumet "Recovery".
EEEEENDELIG har han tatt til fornuft og blitt edru, noe som gjør at han kan utnytte de ekstraordinere evnene sine fullt ut! Dette beviser han med glans og platinumsalg i utallige land. Ikke bare er albumet noe av det beste han har gjort på lenge, men det er et fullblods rapalbum med strengt utvalg av gjesteartister, herunder Pink, Rihanna, Lil Wayne og Kobe. Alle tre singlene har solgt til gull og platina, og har utallige radio-/Youtubeplays.

Velkommen tilbake Slim Shady

 Eminem feat. Rihanna - Love The Way You Lie

Eminem feat. Lil Wayne - No Love

Eminem - Not Afraid

 

Der har dere del 1 av hip hopens 2010.
Del 2 vil handle om Hipsternes gjennombrudd og vil komme imorra eller noe:)

-PedersDuVeit

PedersDuVeit og Lopez i studio!

Hey Peeps! Under finner dere en link til sist onsdags studiomorro med my man Lopizzle/Lopizzang/Lopizzey aka Lopez!
Sjekk ut videoen og fortell gjerne hva du syntes i kommentarfeltet på denne posten eller på YouTube:)

Låta dere hører i videoen vil mest sannsynlig dukke opp på vår planlagte samarbeidsmixtape som er på vei.

http://www.youtube.com/watch?v=UGrzj2OZr_U

 

KOS DOKKER!

Mixtape om 2dager!

HEY EVERYBODY!!!!

Førstkommende torsdag 11/11-2010 kommer min største mixtape så langt. Kvalitetslåter for alle de 0kr du laster den ned for! Gjesteopptredener fra Kredo, Tongchai og Big Fantasy(Amplified), Lopez, Yung Love, Birgitte Moe, Mads Arron, Christina Paulos, PederPederMayne og Joshua Watkins(US). Håper dere gleder dere.

Under kan dere se coveret til mixtapen, tracklisten kommer imorgen isammen med en smakebit!

 

Deuce!

Mitt egentlige Første innlegg!

Først av alt vil jeg introdusere meg selv.

Jeg heter Anders "PedersDuVeit" Nordby, jeg er født 11.10.1992 (dvs.18år per dags dato), og er en rap-/hiphopartist fra Oslos østkant, nærmere bestemt Bjerke. Jeg har drevet med musikk i snart fire år og gjør det på hobbybasis, selv om jeg nylig signerte platekontrakt og managementkontrakt hos HitNation (selskapet som også har de kjente og kjære Paradise Hotel-gutta Thorbjørn og Helfner i stallen).

Min filosofi innen musikken min er vel så klisjé som: gjøre det jeg selv syntes er fett. Jeg er kommersj og stolt av det, og rapper like gjerne over dance/house som jeg gjør over hardcore hip hop-beatzzzz!

Håper dere liker det dere finner her og fortsetter å holde dere oppdatert på www.PedersDuVeit.Blogg.No

 

DEUCE!

Booking/Kontakt/Management/Presse

***|||       K O N T A K T      |||***
-----------------------------------------------------------------

 
 

General manager      -     Leif Inge Fosen

Tlf: (+47)906 99 379
Email: MelogicMusic@gmail.com 

 Bookingagent/                                            
PR-Ansvarlig           -       Alex Frisenberg

Tlf: (+47)942 78 484
Email:
A.C.Frisenberg@gmail.com

 

 

            Artist/Webmaster            -           Anders 'Peders' Nordby

Email: Anders@PedersDuVeit.com
Jeg er en Oslobasert, norskspråklig rap-artist ved navn Peders, signert til Melogic Music. Denne siden vil inneholde nyheter om meg og mitt, samt publisering av låter og videoer!

MENY


Startside
Lik meg på Facebook?
Bli venn
Kontakt/Booking

ARKIVNovember 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

KATEGORIERBlogg
FreeDownloadRemix
Mixtapes
Musikk
Musikk til salgs
Musikkvideo

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits